Stoiximan Super League

Παράπονα από τον Λουτσέσκου

Από τον διαιτητή είχε παράπονα ο Ράζβαν Λουτσέσκου τα οποία και εξέφρασε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για πέναλτι που δεν το κατοχύρωσε υπέρ της ομάδας του κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου.

«Είναι πολύ δύσκολο να αναλύσουμε το ματς. Δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος και πιθανώς μία κίτρινη. Αν είχε δοθεί το πέναλτι δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε ο αγώνας», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος του ματς και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Σε σχέση με αυτόν είμαστε μικροί και όταν γίνονται τέτοια πράγματα είναι λογικό να κρίνει έναν αγώνα και η διαφορά ποιότητας. Ο Ολυμπιακός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες μετά το 1-1. Είχαμε και εμείς δύο μεγάλες φάσεις με Καπετάνο και Ερέα και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ώστε να είναι διαφορετικό το σκορ. Φυσιολογικά ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε πιο καλά το σκορ».

Ο Ραζβάν Λουτσεσκου –τέλος- αναφέρθηκε στην ομάδα του...

«Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω. Και είναι φυσιολογικό όταν πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός και συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα, εμείς να πέφτουμε ψυχολογικά. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο ματς. Να ξεχάσουμε ό,τι κακό έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x