Stoiximan Super League

Παράταση για τους «πράσινους» κατόχους διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δίνεται παράταση στους περσινούς κατόχους εισιτήριων διαρκείας εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Παράταση για ανανέωση για τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ενημερώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως οι περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας έχουν χρονική παράταση έως τις 7 Ιουνίου για την ανανέωση των Καρτών Διαρκείας 2014/15 στην προνομιακή τιμή -15% επί της νέας τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

Η παράταση ανανέωσης των Διαρκείας, διατηρεί το προνόμιο της έκπτωσης για τους παλαιούς Κατόχους, αλλά όχι αυτό της ανανέωσης στην ίδια θέση, καθώς οι θέσεις αποδεσμεύονται από σήμερα το απόγευμα 24/5.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια της Θύρας 3 στη Λεωφόρο από τις 10:00 έως τις 18:00 καθημερινά, το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου Διαρκείας μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα.

Η δύναμη του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στη συμμετοχή σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x