Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Οι γηπεδούχοι για… οξυγόνο, οι φιλοξενούμενοι για το σερί τους!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:30 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ματς «ζωής και θανάτου» για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στις 17:30 θα υποδεχθεί τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες». Ένα ματς με δύο ομάδες σε τελείως διαφορετική κατάσταση και φυσικά με αντίθετους στόχους, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για την εξάδα.

Μεσοβδόμαδα λοιπόν, ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς και μετρώντας μέχρι στιγμής μόλις μια νίκη, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες. Το μοναδικό τρίποντο των Ηπειρωτών ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκτοτε δεν έχουν καταφέρει να… πανηγυρίσουν!

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου χρειάζεται όσο δεν πάει αυτή τη νίκη καθώς θέλει να πάρει βαθμολογική ανάσα και να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -5 από τον Πανσερραϊκό και το ματς σήμερα έχει χαρακτήρα τελικού. Φυσικά, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να ενισχυθεί και μεταγραφικά, αφού το ρόστερ έχει πολλά κενά και χαμηλή ποιότητα!

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στους βασικούς του στόπερ, αφού οι Εραμούσπε, Παντελάκης εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, ο Γκάρο έμεινε εκτός αποστολής γιατί ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο, όπως για διάφορους λόγους και οι Μπιλμπάο, Έφορντ, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης, Κύρκος, Βρακάς.

Η αποστολή των Ηπειρωτών:
Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Λιάσος και Μπάλαν.

Από την άλλη, ο Αστέρας βρίσκεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Άρη, η οποία τον εδραίωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τους «κίτρινους». Και όχι μόνο αυτό! Μια ημέρα μετά ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του Εβγκένι Γιαμπλόνσκι, αλλά έχοντας στα σκαριά και τη μεταγραφή του Λευτέρη Λύρατζη, κινήσεις για τις οποίες έχει ενημερωθεί εδώ και ημέρες μέσω του sportfm.gr.

Εκτός έδρας οι «κιτρινομπλέ» είναι ακόμα καλύτεροι, αφού η τελευταία ήττα ήρθε στις αρχές Σεπτέμβρη από τον Άρη και από τότε τρέχουν σερί πέντε αγώνων αήττητοι, έχοντας μαζέψει 13 βαθμούς μακριά από το σπίτι τους (και άλλους 10 σε αυτό). Κάπως έτσι, αναζητούν τέταρτο τρίποντο στη σειρά το οποίο μπορεί να τους φέρει στην 5η θέση!

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες, του Νίκου Καλτσά που είναι τιμωρημένος, του Χουλιάν Μπαρτόλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, του Βασίλη Σουρλή και του Πίτσου που ταλαιπωρείται από μια ίωση. Στα θετικά, επέστρεψε ο Φεντερίκο Άλβαρες και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν - Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης - Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα - Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μουνάφο, Γκος - Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Δέλλιος
Τέταρτος: Βάτσιος
VAR: Πολυχρόνης, Ψαρρής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x