Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: «Καθαρή» η μαγνητική του Τζίμα, δοκιμάζει να μπει αύριο

Ο Παναγιώτης Τζίμας δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και αν συμμετάσχει στην αυριανή (04/11) προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννιονα, θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον «τελικό» κόντρα στον Βόλο!

Ευχάριστα τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε σήμερα (03/11) ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα…

Κι αυτό γιατί ο 22χρονος μέσος δεν έχει κάποιο μυϊκό τραυματισμό, παρά μόνο μία μικρή σύσπαση που τον «τσίμπησε» και δεν μπορούσε να προπονηθεί.

Ως εκ τούτου, αν αύριο (04/11) μπει στο κανονικό πρόγραμμα τότε αυτό θα σημαίνει ότι ο Θανάσης Στάικος θα μπορεί να τον υπολογίζει τουλάχιστον για την αποστολή του «Αγιάξ της Ηπείρου» για τον… τελικό με τον Βόλο!

Αντιθέτως, ο Ιάσωνας Κύρκος έκανε και σήμερα μόνο ένα μέρος της προπόνησης για να συνεχίσει και το ατομικό του πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται όπως και ο τιμωρημένος Φεντερίκο Τζίνο.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΣ είχε προπόνηση πάνω στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στα τελειώματα για να ακολουθήσει το κλασικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x