Stoiximan Super League

Πετράκης: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Από τους ίδιους εξαρτάται η παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα από τον Πανθρακικό.

Μπορεί ο ΟΦΗ να μπήκε σε… περιπέτειες μετά την ήττα από τον Πανθρακικό (3-1), ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης δεν χάνει την αισιοδοξία του. Ο τεχνικός των Κρητικών επισήμανε πως ο στόχος της παραμονής βρίσκεται στα δικά τους χέρια.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν πέναλτι η φάση από όπου προήλθε το τρίτο γκολ των «πράσινων».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου μέχρι την αποβολή του Μακρή. Ουσιαστικά χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, βρεθήκαμε να δεχτούμε 3 γκολ. Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια και επαναλαμβάνω ότι όσο παίζαμε με 11 παίκτες είχαμε καλή εικόνα, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Ρισκάραμε στη συνέχεια και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν πέναλτι η ανατροπή του Παπαδόπουλου. Μοιραία ήρθε η ήττα με 3-1. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που είναι τελικός. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Πανθρακικού για την άψογη φιλοξενία».

Για το όριο παραμονής: «Το όριο της σωτηρίας νομίζω ότι αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή. Εξαρτάται από τους αγώνες όλων των ομάδων».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Εμείς αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής, που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x