Stoiximan Super League

«Πολύ μεγαλύτερη η πρόταση της ΑΕΚ για Σκόκο, αλλά…»

«Φωτιές» άναψε ο μάνατζερ του Σκόκο. Από την μία τόνισε πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι η δελεαστικότερη, αλλά απ’ την άλλη πως επιθυμία του «υδραυλικού» και της Νιούελς είναι να συνεχίσουν μαζί.

Μία ζέστη, μία κρύο… για την ΑΕΚ για την υπόθεση της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο. Στην «Ένωση» είναι γνωστό πως παρακολουθούν ζεστά την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στη Νιούελς.

Την Δευτέρα, ο μάνατζερ του «υδραυλικού» άνοιξε τα χαρτιά του αναλύοντας τα δεδομένα του θέματος. Μιλώντας σε οπαδικό σταθμό «Radio BA Leprosa» απ΄την μία τόνισε πως η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» είναι η καλύτερη που έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής, αλλά απ’ την άλλη πως ο Σκόκο θέλει να μείνει, ενώ και η ομάδα του δεν... καίγεται να τον πουλήσει.

Στην ενημέρωση του Μέσου απ’ το twitter κατά την διάρκεια των δηλώσεων του Φαμπιάν Σολτίνι, ειπώθηκε ότι στην Ένωση σχεδιάζουν ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αργεντινή για να κλείσει η μεταγραφή και πως ο 30χρονος είναι το είδωλο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τέλος, αναφέρεται και στο ενδιαφέρον που υπάρχει απ' το Μεξικό, με τις Τίγκρες και Κερετάρο να παρακολουθούν την υπόθεση.

«O πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για να πάρει τον Νάτσο».




«Η πρόταση των Ελλήνων είναι με διαφορά η καλύτερη γιατί την ΑΕΚ την έχει ένας μεγιστάνας. Το είδωλό του είναι ο Νάτσο».




«Ο προπονητής της Τίγκρες, που ήταν παλιά στην Πούμας (μαζί με τον Σκόκο), τον θέλει. Όπως και η Κερετάρο».




Τόσο ο Ιγκνάσιο Σκόκο, όσο και η Νιούελς δεν ψάχνονται για πώληση. Ο Νάτσο θέλει να μείνει και αυτό θα γίνει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x