Stoiximan Super League

Το video της «κιτρινόμαυρης» γιορτής

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων την περασμένη Παρασκευή, έδωσε στην δημοσιότητα η ΑΕΚ.

Video με στιγμιότυπα από τα Σπάτα την περασμένη Παρασκευή, όπου οι παίκτες της ΑΕΚ ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΕ.

Εκτός από το video, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, γίνεται και αναφορά στα όσα συνέβησαν κατά την διάρκειας της «κιτρινόμαυρης» γιορτής.



Αναλυτικά:



«Ηταν μία γνήσια «κιτρινόμαυρη» γιορτή και ήταν άπαντες παρόντες. Οι παίκτες της ΑΕΚ καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους στο δικό τους «σπίτι», στα Σπάτα, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη, που είχαν στα δύο χρόνια της… άγονης γραμμής!

Τους χορηγούς, τους members, τους παλαίμαχους της ομάδας, εκπροσώπους από τους οργανωμένους συνδέσμους, επώνυμους Ενωσίτες από τον πολιτικό κόσμο, τις τέχνες, τα γράμματα, τα media. Φόρεσαν τις ποδιές τους, σέρβιραν κρασί σε όλα τα τραπέζια και ανταπέδωσαν από καρδιάς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τίμησε τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τα συνολική του προσφορά στην ομάδα και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιώργο Μαργαρίτη διασκέδασαν τους περίπου 800 καλεσμένους.

Σε ένα βίντεο δώδεκα λεπτών μπορείτε να δείτε τι συνέβη την Παρασκευή το βράδυ στα Σπάτα.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x