Stoiximan Super League

«Πράσινη» ανασύνταξη τώρα

Το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν και στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους όσα συνέβησαν στην Κρήτη, καθώς ακολουθούν ματς-φωτιά και η ομάδα οφείλει να μείνει συγκεντρωμένη.

Στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός, παρά τη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε στο β’ μέρος, θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ακόμη μία νίκη και να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του τελευταίου διαστήματος.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη -και παρά τα παράπονα για τη διαιτησία- ο Γιάννης Αναστασίου καταλαβαίνει πως ήταν η αγωνιστική παρουσία των παικτών του τέτοια που έδωσε… δικαιώματα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι αφού η βελτίωση της ομάδας είναι δεδομένη.

Άλλωστε, μόνο και μόνο το γεγονός πως η ισοπαλία στο Ηράκλειο αντιμετωπίζεται ως αποτυχία, φανερώνει την πρόοδο που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα. Λίγο καιρό πριν, η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική και κάποιοι ενδεχομένως θα θριαμβολογούσαν για την κατάκτηση ενός βαθμού.

Επομένως, αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης δείχνει πολλά και τα δύο επόμενα παιχνίδια απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ θα φανερώσουν πιο καθαρά πού βρίσκεται το… ταβάνι του φετινού Παναθηναϊκού.

Όποιο, πάντως, κι αν είναι αυτό, σίγουρα είναι πολύ πιο πάνω από εκείνο που πίστευαν ορισμένες… Κασσάνδρες στην αρχή της σεζόν όταν μιλούσαν για… αποφυγή του υποβιβασμού, συγκρίνοντας τον Παναθηναϊκό με άλλες ομάδες και καταστάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x