Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Πρέπει να γίνει περισσότερο συντηρητικός ο Άρης»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την ήττα του Άρη και την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σχολίασε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για δεύτερο σερί ματς είναι κακή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε η ΑΕΚ να δημιουργήσει προβλήματα, πετυχαίνοντας περισσότερα γκολ. Κυριάρχησε στα τρεξίματα, στο πλάνο και τιμώρησε τον Άρη για το πλάνο του Πάρντιου να παίξει με ένα εξάρι τον Νταμπό. Ήταν και λίγο τυχερός ο Άρης, γιατί θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο μέρος, αν είχε πετύχει κι άλλα γκολ η ΑΕΚ με τον Αραούχο ή κάποιες άλλες ευκαιρίες της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα πρέπει ο Άρης, από τη στιγμή που δεν του βγαίνει το πλάνο, θα πρέπει να γίνει περισσότερο συμπαγής και να πηγαίνει περισσότερο για το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που δεν βγαίνει το πρώτο πλάνο, ας πάει σε ένα πιο συντηρητικό, όπως έκανε αρκετές φορές ο Μάντζιος στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. Ο Άρης ήταν από τις πιο σκληρές και δυσκολοκατάβλητες ομάδες την περσινή χρονιά. Για εμένα θα μπορούσε να γίνει περισσότερο συντηρητικός», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x