Stoiximan Super League

Προσέχει για να… έχει Περέιρα

Με ειδικό πρόγραμμα και χωρίς ιδιαίτερη πίεση αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το πρόβλημα του Περέιρα στον ορθό μηριαίο. Θ’ ανεβάσει ξανά ρυθμούς με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι εξετάσεις του Φακούντο Περέιρα δεν έδειξαν θλάση.

Έδειξαν όμως ότι το θέμα που αντιμετωπίζει o Αργεντινός μεσοεπιθετικός στον ορθό μηριαίο (όχι τώρα, αλλά εδώ και καιρό) χρήζει ειδικής αντιμετώπισης για να μπορεί ν' ανταποκρίνεται σε υψηλούς ρυθμούς. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται με την καταπόνηση από τους συνεχείς αγώνες και προπονήσεις.

Προς το παρόν θα συνεχίσει να γυμνάζεται σε πιο ήπιους ρυθμούς, ακολουθώντας ξεχωριστό πρόγραμμα και με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα ανεβάσει ξανά ένταση. Η διακοπή ευνοεί την περίπτωσή του και έτσι θα συνεχίσει για τις επόμενες ημέρες.

Για προληπτικούς λόγους, χωρίς μπάλα γυμνάστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Χέντβιγκες Μαντούρο. Η κατάσταση του τελευταίου έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση.

* Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία. Νωρίτερα, στις 16:00 έχει προγραμματιστεί Media Day για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x