Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης φέτος δεν θα ασχοληθεί με τη διαιτησία - Να μη δώσει αφορμές ο Παπαπέτρου»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Άρη, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Τα τελευταία νέα μετά του Άρη, ενόψει φυσικά και του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» αναφέρθηκε αρχικώς στην επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στην ομάδα, τονίζοντας πως ο έμπειρος αμυντικός δεν επέστρεψε με γνώμονα το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι μια κίνηση που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του τα αποδυτήρια του συλλόγου.

Στη συνέχεια, στάθηκε στον ορισμό του διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αντίδραση από τον Άρη. Είναι μια αλλαγή στάσης στο θέμα της διαιτησίας από την πλευρά της ομάδας και του Καρυπίδη. Είναι λίγο περίεργη η απόφαση του εν λόγω διαιτητή και όχι ξένου. Μετά την παρέμβαση Τσέφεριν περιμέναμε ξένο. Ελπίζω να μη δώσει αφορμές με τη διαιτησία του ο Παπαπέτρου».

Τέλος, ερωτηθείς για τα αγωνιστικά, ανέφερε πως ο Άκης Μάντζιος κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα, περιμένοντας να δει και τους καινούργιους παίκτες για το αν μπορέσουν ή όχι να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας ενόψει Τούμπας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x