Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης πρέπει να παίξει, να κάνει το παιχνίδι του στο Καραϊσκάκη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι με καλή ψυχολογία, με ένα θετικό σερί και δύο νίκες με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, και υπογραμμίζει πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Υπάρχουν κάποιες απουσίες ή θεματάκια για ορισμένους παίκτες, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά και έχει ένα μεγάλο πρέπει. Για αυτό έμεινε εκτός ο Μοντόγια. Σήμερα θα ξεκουραστεί ο Οντουμπάτζο. Ο Κάρλσον, για παράδειγμα, κουβαλάει ένα θέμα στον κοιλιακό και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να παίξει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Σουλεϊμάνοφ δεν ξέρει αν είναι μπορεί να παίξει για δεύτερο σερί ματς. Τέτοιου είδους θέματα αντιμετωπίζει ο προπονητής, ο οποίος θέλει η ομάδα να κάνει το παιχνίδι της και να μην ταμπουρωθεί, αφού γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετικός και μπορεί να σκοράρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x