Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Θα εκτεθεί αν παίξει μόνο άμυνα στο Καραϊσκάκης ο Άρης - Τα σχέδια του Μάντζιου»

Τα τελευταία νέα του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/9, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος!

Το κλίμα από το «στρατόπεδο» του Άρη λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/9, 20:30) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος!

Αρχικά τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν στο Φάληρο με τα γνωστά προβλήματα των Ρουπ, Τζούρασεκ και Σαβέριο, αναφέροντας ότι οι τρεις τους αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι ο Άρης θα βελτιώνεται διαρκώς, αφού είναι μια καινούρια ομάδα που τώρα μοντάρεται, ενώ είπε ότι οι «κίτρινοι» θα εκτεθούν αν παίξουν μόνο άμυνα και δεν προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επιθετικά στο «Καραϊσκάκης».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλάνα του Μάντζιου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ μίλησε και για την ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Αηδόνη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x