Stoiximan Super League

Σιδεράκης: «Παίζαμε με έναν πρωταθλητή»

Μπορεί η Καλλονή να ηττήθηκε όμως ο Γιάννης Σιδεράκης, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Σεμνά και ταπεινά πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της η Καλλονή, σύμφωνα με τον Γιάννη Σιδεράκη. Ο νεαρός τερματοφύλακας της νεοφώτιστης ομάδας αναφέρθηκε στην συνέχεια της Σούπερ Λίγκας, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ σωστά. Θα έπρεπε να ήμασταν περισσότεροι τυχεροί στη φάση με τον Λεοζίνιο. Συνεχίζουμε ταπεινά και όπως ξεκινήσαμε σήμερα. Παίζαμε με τον πρωταθλητή σήμερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Σιδεράκης και πρόσθεσε:

«Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο. Οδηγίες μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Εάν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα, στόχος μας βέβαια είναι η παραμονή».

Ενώ τέλος, υπογράμμισε: «Έγινε πολύ καλή δουλειά στη προετοιμασία. Βοήθησε ότι παίξαμε με πολύ καλές ομάδες. Σίγουρα μία ομάδα χτίζεται από την άμυνα. Είμαστε δουλεμένοι σε όλες τις πλευρές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουμε από όλα τα παιχνίδια αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x