Stoiximan Super League

«Σημαντική νίκη, όπως στην Τούμπα»

Καθοριστικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος και τόνισε ότι θα βοηθήσει ψυχολογικά όσο και το «διπλό» στην Τούμπα.

Ο Παναιτωλικός έπιασε τετράδα στον βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και ο Μάκης Χάβος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δείχνει σοβαρότητα και ταπεινότητα. Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε ότι η νίκη θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του, όσο και το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Μετά το πρώτο 20λεπτο επιβάλαμε το ρυθμό μας και με την επιθετική άμυνα που κάναμε, δεν αφήσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα για κόντρα επιθέσεις. Ο Αστέρας προσπάθησε να μας απειλήσει με στημένες φάσεις, αλλά ξέραμε πως είναι το δυνατό του σημείο και το αντιμετωπίσαμε καλά. Το ευχάριστο είναι πως δεν κλειστήκαμε πίσω και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ο Παναιτωλικός σήμερα ήταν καλύτερος από τον Αστέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμη μία φορά, έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, συνεχίζουμε σοβαρότητα και ταπεινότητα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Ερωτηθείς για το αν είναι καθοριστική η νίκη, ανέφερε: «Με τον Αστέρα έχουμε τον ίδιο στόχο, το δείχνει η βαθμολογία. Είναι καθοριστική η νίκη, γιατί κερδίσαμε μία ομάδα που έχει πάει τελικό Κυπέλλου και έχει τα τελευταία χρόνια συνεχή πορεία στα πλέι-οφ. Είναι πολύ σημαντικό και για το ψυχολογικό κομμάτι, όπως όταν κερδίζεις μέσα στην Τούμπα».

Για τις ομάδες στην πρώτη πεντάδα: «Η βαθμολογία ειδικά προς το τέλος δεν λέει ποτέ ψέματα. Νομίζω πως αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρωταθλήματος. Κάποιες ομάδες μπορεί να ξεκίνησαν καλά στην αρχή, αλλά σημασία δεν έχει πώς ξεκινάς, σημασία έχει πώς τελειώνεις. Θεωρώ πως η πρώτη πεντάδα είναι δίκαια εκεί που είναι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x