Stoiximan Super League

Στάνταρ… τρία!

Την τέταρτη σερί νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν στο Καραϊσκάκη, έχοντας θέσει ως όριο να πετυχαίνει σε κάθε ματς τρία γκολ ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εβδομάδα που μας πέρασε για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες την προηγούμενη Κυριακή επικράτησαν με σκορ 3-0 του ΟΦΗ, μεσοβδόμαδα κατάφεραν να πετύχουν σπουδαία νίκη (3-2) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και χθες το βράδυ νίκησαν πάλι με τρία γκολ τη Βέροια (3-0), περνώντας στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό – που ήταν ο μοναδικός μέχρι στιγμής αγώνας μακριά από το Καραϊσκάκη και έληξε ισόπαλος 1-1 – οι πρωταθλητές Ελλάδας πετυχαίνουν σε κάθε ματς τρία γκολ στην έδρα τους, αφού και στην πρεμιέρα είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 της Νίκης Βόλου.

Όσον αφορά τώρα το χθεσινοβραδινό ματς, υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία για τον Μίτσελ και κατά συνέπεια την ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο Παϊτίμ Κασάμι εξελίσσεται στον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής, αφού δίνει ασίστ, σκοράρει και προσπαθεί να βοηθήσει και στον ανασταλτικό τομέα.

Παράλληλα, ο Μήτρογλου σκόραρε ξανά – έστω και αν ήταν από πέναλτι – για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό θα τον βοηθήσει να αρχίζει να παίρνει τα «πάνω» του. Ωστόσο, και ο Χόρχε Μπενίτες χρίστηκε σκόρερ, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Κασάμι.

Επίσης, πολύ καλή ήταν – για δεύτερο σερί ματς – η παρουσία του Μποτία. Ξεχωριστή παραμένει η αξία του Φουστέρ, ο οποίος είναι ένας αθόρυβος «στρατιώτης» και δεν απουσιάζει στο κάλεσμα του εκάστοτε προπονητή.

Πλέον ο Ολυμπιακός μπήκε στη θέση του… οδηγού στο πρωτάθλημα και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, πανηγυρίζοντας τον 42ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x