Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Γιατί ο Μαρτίνεθ θέλει να δώσει ρυθμό στον Γιόβετιτς»

Ο Νίκος Σταματέλος εξηγεί γιατί ο Γιόβετιτς διεκδικεί με ίσους όρους από τον Ελ Κααμπί θέση βασικού στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Τις σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος εξηγώντας γιατί ο Γιόβετιτς διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα.

«Περιμένουμε λογικά σχήμα με δύο αμυντικά χαφ, τον Έσε και τον Καμαρά. Ο Ορτέγκα λογικά θα… πληρώσει την παρουσία του Πορόζο, γιατί υπάρχει ο περιορισμός στους ξένους. Εφόσον συμβεί αυτό, θα παίξει ο Κίνι, τον οποίο ο Μαρτίνεθ φαίνεται να εμπιστεύεται περισσότερο αριστερά παρά δεξιά. Άλλωστε επιστρέφει ο Ροντινέι, όπως και ο Φορτούνης. Αυτοί οι δύο ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, γιατί συνεργάζονται πολύ καλά στη δεξιά πλευρά. Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί διεκδικούν τη θέση του φορ, με τον Μαυροβούνιο να χρειάζεται να βρει τα πατήματά του εν όψει και της απουσίας του Μαροκινού για το Κόπα Άφρικα. Ο Ποντένσε δεν βγαίνει από την ενδεκάδα και ψάχνουμε ακόμη έναν, με τον Μασούρα, τον Μπιέλ και τον Σολμπάκεν υποψήφιο. Από τον Νορβηγό περιμένουν περισσότερα στον Ολυμπιακό», ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x