Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Άρη στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ καλός ο Γιόβετιτς, βοήθησε και ο αντίπαλος. Για την αξία του Γιόβετιτς, κάτι που είχαμε σχολιάσει από την αρχή της σεζόν, λέγαμε πως με το Μαυροβούνιο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, είναι βασικός. Ο Γιόβετιτς έδειξε ένα πρόσωπο που δεν έχουμε δει ξανά μέσα στη χρονιά και έκανε ό,τι ακριβώς ήθελε η ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που δεν λες ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα μέσα στο Φάληρο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμέναμε περισσότερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Για να τα λέμε όλα, ότι ασκήθηκε έντονη κριτική στον Ρέτσο που έκανε λάθος στο γκολ της ΑΕΚ είναι το 4ο που γίνεται από πλευράς Ολυμπιακού, απόντος Κάρμο, και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι προηγήθηκε πριν από την επίμαχη φάση στη Νέα Φιλαδέλφεια», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Χθες επέλεξε τον Ρέτσο και ήταν καλός, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου. Τον στηρίζει και προχωράει. Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει διάθεση να αδειάσει κανέναν ποδοσφαιριστή του, αντίθετα τους στηρίζει. Ο ίδιος, άλλωστε, λέει πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, μακάρι να γυρίσει η κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι πως συνεχίζει να κυνηγάει τρεις αντιπάλους στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x