Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Στα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού, ο Χάμες ήταν απών»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένας ημιτελικός, όπου ο Ολυμπιακός καλείται να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα με το εις βάρος του αποτέλεσμα. Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες, αλλά οφείλει να το παλέψει. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν λέει τα πάντα και οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το δικό τους ματς, πολύ περισσότερο μετά την εικόνα που είχαν με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για τον αποκλεισμό του Χάμες, υπογράμμισε ότι «με τέτοια εμφάνιση στο ντέρμπι και γενικότερη η εικόνα του τον τελευταίο ενάμιση μήνα που κάνει περισσότερο θεραπεία και λιγότερο παίζει, τι να κάνει ο προπονητής; Και η εμφάνισή του αποτελεί ένα ζήτημα. Δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι. Το τελευταίο δίμηνο έχουν ακούσει περισσότερο τα παράπονά του για τις ενοχλήσεις παρά να παίζει, δεν μπορώ να πω ότι είναι ο Χάμες στον αέρα. Στα περισσότερα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού ήταν απών, ενώ πήγε στις υποχρεώσεις της Κολομβίας σε αντίθεση με τον Ρέαμπτσιουκ που έμεινε εδώ. Δεν ήταν ένα απλό μήνυμα ο αποκλεισμός του Χάμες, ο οποίος βγήκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Και κατέληξε λέγοντας πως «περιμένουμε να δούμε τη διαιτησία του Αζέρου, ο οποίος δεν είναι Elite, και προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που δεν είναι προηγμένο και πρέπει να δούμε πώς θα σφυρίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x