Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θα χρειαστεί περισσότερους παίκτες μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε την ανάγκη να… ανοίξει το ροτέισον του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή.

Οι συνεχείς και υψηλής δυσκολίας και σημασίας αγώνες του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή επιβάλλουν τη χρησιμοποίηση περισσότερων παικτών, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

«Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Φρέιρε και του Ιμπόρα σήμερα, αλλά και την επιστροφή των διεθνών σταδιακά από αύριο. Ο Ολυμπιακός περιμένει πράγματα από περισσότερους παίκτες, γιατί θα χρειαστούν όλοι σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα που έχει με επτά ματς μέχρι την επόμενη διακοπή. Ο Φορτούνης, για παράδειγμα, δεν μπορεί να πάει με 7/7. Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν και να δώσουν πράγματα παίκτες όπως ο Σκάρπα ή ο Μπρίνιτς, δεν γίνεται διαφορετικά. Όπως επίσης θα πρέπει να αποδώσει και ο Σολμπάκεν, που είναι μεν μεγάλο όνομα, αλλά δείχνει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την εθνική Νορβηγίας», τόνισε.

Όσο για το αν θα υπάρξει σύντομα… προαγωγή του Μπιανκόν στην πρώτη ομάδα, είπε: «Ο Μπιανκόν έχει πολύ καλή εικόνα στη δεύτερη ομάδα και θα πάρει την ευκαιρία του, αλλά περιμένω να τον δω πώς θα ανταποκριθεί με την πρώτη ομάδα. Κι επειδή το ρόστερ έχει αρκετές λύσεις στη θέση του δεξιού μπακ, πιστεύω πως θα είναι περισσότερο χρήσιμος για το κέντρο της άμυνας».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x