Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής στον Ολυμπιακό και έπεται συνέχεια στα μεταγραφικά»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενόψει του ματς με την Τσουκαρίτσκι και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν απολαυστικός μετά από το 30’ ο Ολυμπιακός. Χαιρόσουν που τον έβλεπες. Πέρα από το 4-0, που είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και θα υπάρξουν μεταπτώσεις στην απόδοσή του, είδαμε έναν πολύ ωραίο Ολυμπιακό. Είδαμε ότι πρόκειται για μία ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Λειτουργούσαν όλοι μαζί. Στον τρόπο που πανηγύριζαν, στον τρόπο αμύνονταν, στις αλληλοκαλύψεις. Έκανε ένας ένα λάθος και τον ενθάρρυναν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα της περσινής σεζόν. Το θέμα είναι πως ο Μαρτίνεθ έχει δρόμο μπροστά του, με τον Ισπανό να καλείται να προσαρμόσει τα νέα πρόσωπα που έρχονται. Για παράδειγμα, χθες έπαιξε βασικός ο Έσε και ήταν πολύ καλός. Περιμένουμε να δούμε και τον Μπρίνιτς, που έπαιξε μόνο δέκα λεπτά, σε ένα διάστημα που οι περισσότεροι περίμεναν τη λήξη του ματς. Ήρθε και ο Ορτέγκα, που περιμένουμε να μπει στην ομάδα, και θα ακολουθήσουν οι επόμενες μεταγραφές, μεταγραφές που πρόκειται για το αρχικό σχήμα. Όλα αυτά δυσκολεύουν το έργο του προπονητή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, όμως, τα πηγαίνει μέχρι τώρα, με βάση τον προγραμματισμό. Πέρασε τη Γκενκ, είναι το φαβορί με την Τσουκαρίτσκι και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, με τη χθεσινή απόδοση να είναι πάρα πολύ καλή. Πάει καλά ο Ολυμπιακός και πείθει το πλάνο που έθεσε σε εφαρμογή ο Κορδόν, παρότι υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις σε ορισμένες μεταγραφές. Δείχνει πως υπάρχει ένα πλάνο, το υπηρετεί, και έχει εναλλακτικές σε περίπτωση που στραβώσει κάποια υπόθεση και έτσι πορεύεται για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας».

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά στα οποία περιμένουμε πράγματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x