Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Σωθήκαμε με την μαγκιά μας»

Με το σπαθί του σώθηκε ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντας ότι είχε κακές διαιτησίες και στάθηκε στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας του και στο μικρό μπάτζετ.

Ο Πανιώνιος σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και ο προπονητής του, Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο βάσει της απόδοσης του στον δεύτερο γύρο. O 46χρονος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» σώθηκαν με την μαγκιά τους και εξέφρασε την άποψη ότι είχαν κακή διαιτησία. Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να είναι πιο κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:
- το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις τα παιδιά χωρίς πίεση δεν είναι εύκολο και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να βγάλουμε δύναμη και αποφασιστικότητα και αυτό το καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν πολύ δύσκολη η σεζόν για τον Πανιώνιο και κατά γενική ομολογία στον δεύτερο γύρο η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα από πολλές ομάδες. Δεν έπρεπε να παίζουμε έως το τέλος για την σωτηρία».

- τον κόσμο του Πανιωνίου: «Ο κόσμος που ήταν μαζί μας σήμερα και μας βοήθησε πολύ πρέπει να είναι πάντα κοντά μας. Να αφήσουν στην άκρη ότι διαφορές υπάρχουν και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας».

- την επιτυχία του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αυτός ο σύλλογος έδειξε πως δεν λέγεται τυχαία Ιστορικός. Δεν έχω να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Θέλω να πω συγχαρητήρια στη διοίκηση για την προσπάθεια της και στα παιδιά, όπως και στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Στο τέλος της ημέρας πετύχαμε τον στόχο μας. Ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που πρέπει να έχει αυτόν τον στόχο, όμως με τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι είναι τα πράγματα».

- τον ίδιο και το καλύτερο πρόσωπο του Πανιωνίου από όταν ανέλαβε: «Έκανε μεγάλη προσπάθεια και ο προηγούμενος προπονητής, είχε πολλές δυσκολίες. Σωθήκαμε τελευταία στιγμή, παρά τους 32 βαθμούς που πήραμε στην πορεία. Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα. Όταν ήρθα μου είπαν οι άνθρωποι της διοίκησης ότι υπάρχουν δυσκολίες και ότι θα ήταν μεγάλο επίτευγμα να πετύχουμε τον στόχο. Νομίζω ότι ήταν η πιο σπουδαία δουλειά έχω κάνει έως τώρα. Για τη νέα σεζόν θα δούμε. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη τις διοίκησης, με εκτιμάνε. Θα μιλήσουμε και θα δούμε. Υπάρχει διάθεση από όλους και αν όλα πάνε καλά γιατί όχι και του χρόνου».

- τις καθυστερήσεις στο τέλος: «Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά όταν παίζεις μία ολόκληρη κατηγορία σε 10 λεπτά προσπαθείς να κάνεις πράγματα για να κόψεις τον ρυθμό. Αλλά αυτό έγινε και από τις δυσκολίες που έγιναν στο ματς. Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε έτσι στα ίσια το ματς και ήθελε να νικήσει».

- την διαιτησία του Σιδηρόπουλου: «Χάρηκα που έπαιξε έτσι ο διαιτητής γιατί κάνει πιο μάγκες για τους παίκτες μου. Έτσι όπως μας σφύριξε ήταν πιο σημαντικό και για μένα. Είχαμε κακές διαιτησίες όλη τη χρονιά. Ο Πανιώνιος σώθηκε μόνος του, με Έλληνες παίκτες, με μικρό μπάτζετ, με την μαγκιά του και κακές διαιτησίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x