Stoiximan Super League

Τα σουτ του Μασούρα και οι εντολές του Μαρτίνς

Η εμφάνιση του Γιώργου Μασούρα στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Πλζεν και οι εντολές του Πέδρο Μαρτίνς από τον διεθνή άσο. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει με εντυπωσιακό τρόπο το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, κατακτώντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν καλή εμφάνιση απέναντι στους Τσέχους και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και ιδιαίτερα από την προσοχή που έδειξαν στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ένα από τα στοιχεία της προχθεσινής αναμέτρησης που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός είχε πολλές προσπάθειες για γκολ σουτάροντας πολλές φορές στην αντίπαλη εστία. Ο 25χρονος άσος της ομάδας του λιμανιού είχε πέντε – έξι σουτ στην εστία της Πλζεν δείχνοντας εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Κι αυτό πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει μιλήσει με τον παίκτη κι έχει ζητήσει από τον Μασούρα να μην διστάζει να σουτάρει αν βρίσκει χώρους.

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού δοκίμασε το πόδι του σε αρκετές περιπτώσεις κόντρα στους Τσέχους και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μασούρας είναι άλλωστε εξτρέμ που σκοράρει και ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του διεθνούς άσου να απειλεί την αντίπαλη εστία και με μακρινά σουτ.

Θα πρέπει επίσης να σταθούμε στην γενικότερη εικόνα του νεαρού άσου στο παιχνίδι απέναντι στους Τσέχους στο Καραϊσκάκη. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός βοήθησε σημαντικά την ομάδα του σε πολλούς τομείς και είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε και στις δύο εκτελέσεις κόρνερ που έκανε ο Μασούρας στο 3-0 και στο 4-0.

Δύο καλά κτυπήματα σε στατικές φάσεις από τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού κι αυτό είναι επίσης κάτι που άρεσε στον Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος θέλει να βρει κι άλλους παίκτες για τις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη.

Γενικά ο Μασούρας έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση στο ματς με την Βικτόρια στο Καραϊσκάκη, δικαιώνοντας τον προπονητή του που επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x