Stoiximan Super League

Τα τετ-α-τετ του Σαββίδη (pics)

Συνομιλία με αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρέθεσε γεύμα στο αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τούμπας γευμάτισαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί απογοήτευση, καθώς δεν κατάφερε να πάρει το… εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και για τον τρόπο με τον οποίο αυτό τελικά συνέβη.

Αυτό, μάλιστα, ήταν από τα θέματα συζήτησης μεταξύ των παικτών, αφού η διαφορά των Θεσσαλονικέων από τον Παναθηναϊκό ήταν στον πόντο και, αν δεν είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, η ομάδα θα είχε καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και είχε αρκετά τετ-α-τετ με αρκετούς παίκτες, όπως και με τον Γιώργο Γεωργιάδη που κατάφερε να βγάλει το καλό πρόσωπο της ομάδας στους αγώνες κατάταξης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου συνομίλησε για αρκετά λεπτά με τους Νάτχο και Βούκιτς.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά»

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x