Stoiximan Super League

Τι γίνεται με «Λύμπε»;

Το πρωί της Δευτέρας, ο «τρελός του χωριού» στην Sportday έγραψε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει τον Λυμπερόπουλο τεχνικό διευθυντή και φαίνεται πως στην ΠΑΕ, κερδίζει πόντους η σκέψη αυτή!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Αναστασίου-Νταμπίζα. Και με τον δεύτερο, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, κυρίως γιατί έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, ασχέτων εάν δεν έχει προκαλέσει ποτέ του.

Οι αντιδράσεις, έκαναν τον Γιάννη Αλαφούζο να το σκέφτεται το θέμα. Και όταν του είπαν το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, το σκέφτηκε. Διότι ο Μεσσήνιος έχει το λαϊκό έρεισμα στην κερκίδα.

Ο Καλαματιανός ακολουθεί καριέρα μάνατζερ βέβαια και κανείς δεν ξέρει εάν θα δεχθεί, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως μέχρι το τέλος του Απρίλη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Αλαφούζος δέχεται πιέσεις το πόστο του τεχνικού διευθυντή να το δώσει σε πρώην «πράσινο» και εκτός του Λυμπερόπουλου και το όνομα του Τάκη Φύσσα έχει ακουστεί, με τον παλιό μπακ του «τριφυλλιού» να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εθνική. Όπως και να έχει, τίποτα δεν είναι δεδομένο τη χρονική στιγμή αφού θα εξεταστούν αρκετές περιπτώσεις και οριστική απόφαση θα παρθεί μέχρι τέλος Απρίλη.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x