Stoiximan Super League

Την Τρίτη τελειώνει του Μπονγκ

Παίκτης του Ολυμπιακού… από την Τρίτη, αναμένεται να είναι ο Γκαετάν Μπονγκ, του οποίου και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τελειώνει και του αμυντικού μέσου.

Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκαετάν Μπονγκ στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την Καλλονή και την Τρίτη αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Από εκεί και πέρα, όπως υποστηρίζεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα του αμυντικού μέσου. Αυτή αναμένεται να είναι και η τελευταία μεταγραφική κίνηση, κλείνοντας έτσι το ρόστερ, τουλάχιστον όσον αφορά στις ελεύσεις.

Τέλος, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Χοσέ Χολέμπας, αφού δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη. Τα δημοσιεύματα για προτάσεις από την Τουρκία και την Μπεσίκτας είναι πολλά, όμως όπως υποστηρίζουν στην ομάδα του Πειραιά, ο παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει έρθει πρόταση με τα λεφτά που θέλουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x