Stoiximan Super League

Με Σηφάκη στο «Καραϊσκάκης»

Με τον Μιχάλη Σηφάκη βασικό θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιώργος Παράσχος, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Τσενάμο εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της σημερινής (28/1) προπόνησης, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Λουίτζι Τσενάμο και τη θέση του θα την πάρει ο Μιχάλης Σηφάκης.

Παράλληλα, θέλησε να κάνει σαφές πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκης», ώστε να μπορεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου.

«Εμείς πάνω απ' όλα θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα γιατί ξέρουμε ότι αν τα καταφέρουμε θα διατηρήσουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα», δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ενώ θέλησε να προσθέσει:

«Ελπίζω να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα γιατί όπως είπα και πιο πριν τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση».

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Μπάρκας, Δημούτσος Μπρίτο Νάστος,Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, , Γκαρσία, Γεωργίου, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Φάμπιο, , Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x