Stoiximan Super League

Τσενάμο: «Μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Τον τελικό του Κυπέλλου έχουν στόχο στον Ατρόμητο με τον Λουίτζι Τσενάμο να δηλώνει στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στους στόχους του Ατρομήτου αναφέρθηκε ο Λουίτζι Τσενάμο μιλώντας στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας τόνισε πως όσον αφορά το πρωτάθλημα θέλουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ σχετικά με το Κυπέλλο στόχος τους είναι ο τελικός.

Ο Τσενάμο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μια ομάδα που είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου (29/1), ωστόσο επισήμανε πως ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Μαζιά:

Για τον Ατρόμητο:
«Το παλεύουμε στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να μπούμε στα play off. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα είναι τότε η ομάδα από θέματα τραυματισμών. Ωστόσο και το Κύπελλο είναι στόχος μας. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι ένα βήμα παραπάνω, αλλά και εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο βρούμε απέναντί μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα φέτος είναι τριών ταχυτήτων. Υπάρχουν οι ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, οι μεσαίες και αυτές που διεκδικούν μία θέση στα Play off και είναι και ο Ολυμπιακός που είναι μια ξεχωριστή κατηγορία. Όσον αφορά στους παίκτες νομίζω ότι η κρίση έχει βοηθήσει τους Έλληνες που έχουν ευκαιρία να παίξουν».

Για τον ίδιο και τους στόχους του:
«Παιχνίδι με το παιχνίδι είμαι καλύτερα. Πλέον στόχος μου είναι το επόμενο παιχνίδι. Έχω σταματήσει να κάνω όνειρα και αυτό μου ταιριάζει. Πιο μικρός είχα φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά έτσι κινδυνεύεις να σκοντάψεις στο επόμενο σκαλοπάτι».

Για το μέλλον του:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ατρόμητο και στεναχωριέμαι που δεν ‘ηρθα νωρίτερα σε αυτόν τον σύλλογο. Ακόμη, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με την ομάδα. Όσον αφορά τη Νάπολι, μεγάλωσα όντας οπαδός της, αλλά αυτά είναι όνειρα, τώρα κοιτάζω μόνο την καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x