Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ - Θέλει προσοχή, ο Ολυμπιακός αντιδράει στα do-or-die παιχνίδια»

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

To ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (31/03).

Σχετικά με το γεγονός πως η Ένωση έχει μετά από καιρό όλους τους παίκτες διαθέσιμους, σχολίασε: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο φέτος. Ο Αλμέιδα εκμεταλλεύεται όλο το βάθος του ρόστερ, έτσι κατάφερε και πέρυσι η ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα. Παίζει με 16 παίκτες σε αυτά τα παιχνίδια, τους πιστεύει όλους το ίδιο».

Όσον αφορά τις επιλογές του Αργεντινού κόουτς για το ντέρμπι: «Ο Μουκουντί πιθανότατα θα γυρίσει δίπλα στον Βίντα. Δεξιά ο Ρότα και αριστερά 50-50 με μικρό προβάδισμα στον Χατζισαφί έναντι του Πήλιου. Δίνω ένα προβάδισμα στον Άμραμπατ για το δεξί άκρο της επίθεσης, και αριστερά ο Γκατσίνοβιτς. Δεν ξέρω όμως πόσο καλά είναι ο Σέρβος σε επίπεδο ρυθμού. Μπροστά πιθανώς θα ξεκινήσει ο Λιβάι. Ο Αλμέιδα πάντως κοιτάει και τα τρία ντέρμπι που έρχονται, σχεδιάζει ανάλογα με τα ματσαρίσματα».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να κερδίσει, σχολίασε: «Πρέπει να παίξει "μπάλα" και η έδρα, όπως και στο περσινό εντός έδρας ματς στο Κύπελλο. Δεν ξέρω πώς θα επηρεάσει και ο ρυθμός, είναι μεγάλο διάστημα οι 3 εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως ανταποκρίνεται στα do-or-die παιχνίδια, οπότε θέλει προσοχή».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x