Stoiximan Super League

Επέστρεψε ο Κάλενς και άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Αλεξάντερ Κάλενς επέστρεψε στα Σπάτα μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Περού και ο Ματίας Αλμέιδα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (29/03).

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επανέναρξη της Stoiximan Super League και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (31/03, 20:30).

Στην προπόνηση της Παρασκευής (29/03), ο Ματίας Αλμέιδα είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και ο Αλεξάντερ Κάλενς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Περού και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, δηλώνοντας παρών για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Για τον «Πελάδο» είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνθήκη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται στο κανονικό πρόγραμμα, αφού την τρέχουσα σεζόν δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, είτε εξαιτίας τραυματισμών, είτε λόγω υποχρεώσεων των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες.

Η «Ένωση» θα πραγματοποιήσει μια ακόμη προπόνηση το Σάββατο (30/03), που αναμένεται να είναι και η τελευταία πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x