Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έδειξε πως μπορεί να στηριχτεί σε πολλούς παίκτες μετά τη διακοπή»

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρου.

Στο βάθος του ρόστερ της ΑΕΚ που φάνηκε και στη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού (0-1) στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζοντας την εμφάνιση στην Κύπρο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έδειξε πως μπορεί να βασιστεί σε παίκτες που δεν αποτελούν πρώτες επιλογές και θα τους έχει ανάγκη στα τρία σερί ντέρμπι που έχει μέσα σε οκτώ μέρες μετά τη διακοπή. Έβγαλε πάρα πολύ ωραίες συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ. Κρατάμε την εικόνα του Μουκουντί που ήταν πολύ καλή, αλλά και του Αραούχο που ήταν πολύ καλός σε ένταση και φυσική κατάσταση, που είναι το βασικό ζητούμενο για τον ίδιο. Δείχνει να επανέρχεται στο 100%, σε ένα διάστημα που τον έχει ανάγκη η ομάδα. Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας ήταν ο Πισάρο, που ήταν πολύ καλός και μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Γενικά η ομάδα έδειξε πως παρά τη διακοπή δεν έχει επηρεαστεί σε επίπεδο έντασης και ρυθμού», σχολίασε.

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων της ΑΕΚ στην Κύπρο, αλλά και τον σεβασμό του Ματίας Αλμέιδα που έδειξε να γνωρίζει καλά τις σχέσεις και την ιστορία Ελλάδας και Κύπρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x