Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Με Πόνσε, υπομονή και πίστη από την εξέδρα η ΑΕΚ - Μόνο ως φήμη για Μπράμπετς»

Για την αγωνιστική -και όχι μόνο- συνταγή με την οποία η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την ανατροπή επί της Αντβέρπ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι απάντησε στη φημολογία περί Μπράμπετς.

Στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την επίθεση -αλλά και τη βοήθεια που περιμένει η ΑΕΚ από το κοινό της- ώστε να υλοποιήσει το όνειρο των ομίλων του Champions League αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι πιθανότατα ο Πόνσε θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης (και αυτό θα ήταν δεδομένο αν είχε περισσότερα λεπτά με την ομάδα).

Τόνισε, δε, ότι εφόσον η εξέδρα δείξει την ίδια υπομονή, στήριξη και πίστη που είχε στο ματς με τη Ντινάμο (αλλά και με τον Πανσερραϊκό) θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για την ανατροπή.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση αν βρεθεί κάποια πολύ καλή περίπτωση στόπερ και απαντώντας για τον Μπράμπετς, τόνισε ότι μόνο ως φήμη έχει ακουστεί μέχρι τώρα (όπως συνέβη και με αρκετούς ακόμα παίκτες του Άρη, χωρίς εντέλει να επιβεβαιωθεί κάτι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x