Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πικρία στην ΑΕΚ, αλλά το ευρωπαϊκό της ταξίδι ήταν καλό - Σε… παράλληλο σύμπαν αυτά που λένε για Μουκουντί»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέτεφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Στον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη μετά την ήττα από τον Άγιαξ αλλά και στην επόμενη μέρα για την «Ένωση», αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως υπάρχει πικρία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», συμπληρώνοντας ωστόσο πως το ευρωπαϊκό τους ταξίδι ήταν καλό. «Έφτασε κοντά να κάνει υπέρβαση, το άξιζε παραπάνω από τον Άγιαξ στο σύνολο των αναμετρήσεων. Δεν τα κατάφερε. Πρέπει να πάει παρακάτω. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει αποδείξει ότι αντιδρά στα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν μπορεί να είναι χαρούμενη, αλλά δεν είναι αποτυχία. Εάν του χρόνου τέτοια εποχή είναι αντίστοιχη η κατάσταση, τότε ναι θα μπορείς να μιλήσεις για αποτυχία. Φέτος δεν μπορείς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, εξήγησε τα αγωνιστικά δεδομένα και το κομμάτι του απουσιολογίου ενόψει Παναιτωλικού, ενώ αναφέρθηκε και στην… παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες σχετικά με τον Μουκουντί: «Δεν υπήρξε πειθαρχικό, ούτε σε παράλληλο σύμπαν αυτά που λένε. Ο Μουκουντί είχε γονατίσει και έκλαιγε για τον τραυματισμό στον Πινέδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x