Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να τελειώνει τέτοια ματς η ΑΕΚ-Μόνο καλό νέο ο Λιβάι»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για την αδυναμία της ΑΕΚ να «κλειδώσει» παιχνίδια αποκτώντας προβάδισμα δύο ή και παραπάνω γκολ.

Περισσότερο στη δυστοκία της ΑΕΚ που δεν κατάφερε να κλειδώσει το «τρίποντο» στις Σέρρες παρά στο οδυνηρό λάθος του Αθανασιάδη στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το χθεσινό 2-2.

«Είναι δύο γκέλες που πονάνε πολύ, η ΑΕΚ πέταξε σε δικά της ματς τέσσερις βαθμούς που θα την είχαν πρώτη. Ήταν αρκετά καλύτερη από τους αντιπάλους της και στο Αγρίνιο και χθες, αλλά δεν τα κέρδισε συγκυριακά πληρώνοντας ότι δεν έβαλε 3-4 γκολ, όπως κι από λάθη όπως του Αθανασιάδη ή τη χαμένη ευκαιρία του Ελίασον. Αν έμπαινε το δοκάρι του Τομάς θα έφταιγε ο Αθανασιάδης; Στο Αγρίνιο έφταιγε ο Αθανασιάδης; Πρέπει η ΑΕΚ αυτά τα ματς που μπορεί να τα τελειώνει και να μην αφήνει να είναι ανοιχτά ως το τέλος», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε χαλάρωση, αλλά παίζει ρόλο ότι δεν μπορεί να γίνει διαχείριση με τέτοια κόπωση που έχει η ομάδα και τόσες απουσίες. Αν ο Αλμέιδα είχε την ευχέρεια να φέρει από τον πάγκο παίκτες όπως ο Πισάρο, ο Αραούχο, ο Πόνσε, ο Άμραμπατ και άλλους, η ομάδα θα ήταν πιο φρέσκια ως το τέλος. Το μόνο καλό νέο από χθες ήταν πως ο Λιβάι Γκαρσία επανήλθε. Τρίτο σερί γκολ πέτυχε και χθες ήταν συνολικά πολύ καλός», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε: «Υπάρχουν προτεραιότητες όπως του αριστερού μπακ, αλλά δεν θα πάει σε λύση ως το καλοκαίρι η ΑΕΚ. Κοιτάζει όμως και περιπτώσεις μεσοεπιθετικών. Για τερματοφύλακα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια κίνηση, αλλά δεν ξέρω αν αλλάζουν πλέον τα δεδομένα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x