Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα τρία ερωτηματικά του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τις δύο θέσεις στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και εκείνη του αριστερού μπακ χαρακτήρισε ως ερωτηματικά για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τις θέσεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έχουν μείνει ανοικτές μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, ανέφερε πως ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ανεξάρτητα από τα συνεχόμενα ντέρμπι που έρχονται.

Στα των προσώπων του αρχικού σχήματος, υπογράμμισε ότι ακόμη «παίζονται» οι δύο θέσεις των εξτρέμ: εκτίμησε πως αν ο Γκατσίνοβιτς ξεκινήσει βασικός τότε ο Άμραμπατ θα αγωνιστεί στα δεξιά, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να επιλεχθεί ο Ελίασον στην αριστερή πλευρά, με τον Μαροκινό απέναντί του.

Παράλληλα, επισήμανε ότι μάχη για φανέλα βασικού δίνουν οι Πήλιος και Χατζισαφί, βάζοντας στο τραπέζι το γεγονός ότι ο Αλμέιδα έχει δείξει στα ντέρμπι ότι εμπιστεύεται παίκτες με περισσότερη εμπειρία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x