Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το θετικό στην ανατροπή της ΑΕΚ – Ο κόσμος δεν θέλει να χάνει ματς στην OPAP Arena»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετά τη νίκη του «δικεφάλου» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Σε δύο παράγοντες στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» τη νίκη (4-2) της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στους φίλους της «Ένωσης» που έσπευσαν να γεμίσουν (και) την Τετάρτη (28/2) την OPAP Arena, παρά τη δεδομένη μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις ελέω της απεργίας. «Όλη η εμπειρία της Νέας Φιλαδέλφειας -και πριν το παιχνίδι- κάνει τον κόσμο να μην θέλει να χάνει ματς στην OPAP Arena. Εάν δεν ήταν τόσο μαζική η παρουσία του κόσμου, που ξεπέρασε τις 27.000, δεν ξέρω εάν θα το γυρνούσε η ΑΕΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, εν συνεχεία στάθηκε και στο αγωνιστικό σχέδιο και τις κινήσεις του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» από τον πάγκο: «Δικαιολογείται αγωνιστικά η ανατροπή της ΑΕΚ, με τις αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ ήταν απίστευτα καλή, με πλάνο. Το θετικό και ευχάριστο για την ανατροπή της ήταν ότι ήρθε μέσω του σχεδίου του προπονητή της».

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ Β.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x