Super League 2

Τεσσάρα με σκόρερ (και) Αραούχο η ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου, με τα βλέμματα να τραβάει η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την «Ένωση». Πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Κοζάνης ο ΠΑΟΚ Β'.

Στην πρώτη πεντάδα με εντυπωσιακή τεσσάρα η ΑΕΚ Β’! Η «Ένωση» επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου για την εξ’ αναβολής 21η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο.

Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας ζήτησε και πήρε το ''οκ'' από τον Ματίας Αλμέδια -ο οποίος είδε το ματς- για να αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα, προκειμένου να πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής στα πόδια του, να βρει ρυθμό και να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος για τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Β’ στο 37’ με κεφαλιά μετά από εντυπωσιακή ασίστ του Μαχαίρα, με τον Βένταντ Ραντόνια να σημειώνει στο 44’ το 2-0, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ήταν ανώτερη και βρήκε δύο ακόμη τέρματα, με τον Αποστόλη Χριστόπουλο να σκοράρει στο 83’ το 3-0, ενώ ο Σπύρος Σκονδράς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ Β' ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα των playoffs με 28 βαθμούς, ενώ οι ηττημένοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 11 πόντους.

Στο άλλο ματς, για την εξ’ αναβολής 22η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με 1-0 την Κοζάνη και με 27 βαθμούς προσπέρασε τον Ηρακλή, ανέβηκε στην 6η θέση και είναι στο -1 από την πρώτη πεντάδα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν συνολικά καλύτερος και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15' του Αργύρη Δαρέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x