Stoiximan Super League

Ο Τσατάλης απάντησε σε Ατρόμητο με… Μουρίνιο!

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι και την αναβολή του αγώνα, κάνοντας αναφορά σε μια αντίστοιχη περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Θέση για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου και οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, πήρε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των «κιτρινόμαυρων», Τάσος Τσατάλης.

Με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου και πάλι υπήρξε θέμα με τα δοκάρια, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Σκεντίγια και στη νίκη των Άγγλων (1-3) για τα προκριματικά του Europa League, εκεί όπου ο τότε τεχνικός των «spurs», Ζοσέ Μουρίνιο, είχε αντιληφθεί πως το οριζόντιο δοκάρι ήταν 5 εκατοστά πιο κοντό.


«Πέντε εκατοστά στον Μουρίνιο μόνο. Κι όπως λέει κι ένα καλοπροαίρετο άρθρο που διάβασα, μα καλά 5 ή 7 εκατοστά φαίνονται με γυμνό μάτι; Με κλειστό μόνο δε φαίνονται. Προφανώς θα προτιμούσαν να την είχαμε πατήσει...», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του στο σχετικό ποστάρισμα.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x