Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν ντρέπεται πλέον ο ΠΑΟΚ να κάνει επίθεση με ελεύθερο - Δεξί μπακ και δεκάρι οι δύο ανοιχτές θέσεις»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αλλαγή πλεύσης και την μείωση του ρίσκου από πλευράς ΠΑΟΚ, ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ εξήγησε τι ισχύει με την περίπτωση του Γιόνι Ότο.

Έναν ΠΑΟΚ με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και χωρίς πολλά ρίσκα, ο οποίος θα πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που… παραδοσιακά αντιμετωπίζει, περιμένει δει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Σε κάνα μήνα θα είναι πιο σημαντικό να είναι πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, όχι τώρα. Για να το πάρει πρέπει να σταθεί, να παίξει, να αντιμετωπίσει στα ίσια, ακόμα και με το δικό της στυλ, την ΑΕΚ, που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται. Πολυσυζητημένο ζευγάρι, σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τακτική του Λουτσέσκου, είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί το ρίσκο, το build up από τον τερματοφύλακα. Δεν… ντρέπεται πλέον ο ΠΑΟΚ ακόμα και ο Κοτάρσκι να κάνει επίθεση με ελεύθερο. Θα μπει νερό στο κρασί, για να διεκδικήσει και την δεύτερη μπάλα, ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι καλά ο ΠΑΟΚ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το κεντρικό πρόσωπο που είναι αμφίβολος προκαλεί έναν φόβο είναι ο Ότο, γιατί είναι ο βασικός δεξιός μπακ του «δικέφαλου του Βορρά» και, αν βγάλει τη σημερινή προπόνηση, θα ξεκινήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι κάποια άλλα ζητήματα που ήταν ανοιχτά για την 11άδα του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαριστεί, πλέον, με τον Μπράντον να είναι ο φορ, τον Σβαμπ βασικός στον άξονα και κράτησε μια επιφύλαξη για το 10 και το Κωνσταντέλιας-Μουργκ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x