Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: Ίσως κυνηγήσει αποζημίωση για Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ - Γιατί κατέληξε στη λύση Βιεϊρίνια για στόπερ ο Λουτσέσκου

Για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τυχόν δικαιώματα λόγω του τραυματισμού Εκόνγκ και την απόφαση να χριστεί εναλλακτικός στόπερ ο Βιεϊρίνια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στις προεκτάσεις του τραυματισμού Εκόνγκ -τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε νομικό επίπεδο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ ενημερώνεται για τυχόν δικαιώματα που έχει λόγω του γεγονότος ότι ο παίκτης τραυματίστηκε στο Κόπα Άφρικα και θα λείψει πάνω από τρεις μήνες.

Επικαλούμενος λοιπόν το παράδειγμα του Γκάβι και της Μπαρτσελόνα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κυνηγήσει και ο «δικέφαλος του Βορρά» αποζημίωση.

Όσο για το κενό που δημιουργείται στις θέσεις τωνστόπερ, επανέλαβε ότι απόφαση του Λουτσέσκου είναι να καλυφθεί με τον Βιεϊρίνια:

Εξηγώντας ότι ο Ρουμάνος τα ζύγισε απ’ όλες τις πλευρές, εκτίμησε τι θα χάσει και τι θα κερδίσει σε κάθε περίπτωση και δεδομένου ότι δεν θέλει στην παρούσα φάση ν’ ανεβάσει παίκτη από τη β’ ομάδα, κατέληξε σε αυτή τη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x