Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Η ΑΕΚ έβγαλε τουπέ μετά το 2-0, ενώ ο ΠΑΟΚ πείσμα και επιμονή με αποτέλεσμα να γυρίσει το ματς»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την σπουδαία- όπως εξελίχθηκε και το ματς - ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη επιστροφή του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και την ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικώς στην μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και στην... μπλαζέ αντίδραση της ΑΕΚ μετά και το 2-0, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και έφερε το ματς στα ίσα με την ποιότητα και τη μαχητικότητά του.

«Μέχρι και το 2-0 οι εικόνες έμοιαζαν με ότι είχαμε δει στα προηγούμενα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Στο 2-0 έχουν συμβεί αρκετά πράγματα που είναι ποδοσφαίρου. Ένα κλίμα πανηγυρικό στο γήπεδο με συνθήματα τίτλου, κράμπες για τους γηπεδούχους και καθυστερήσεις. Ένα τουπέ, έναν αέρα που έβγαλε η ΑΕΚ και από την άλλη ένα ξεκάθαρο αθλητικό προβάδισμα του ΠΑΟΚ, μια επιμονή, ένα πείσμα που τον βοήθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ φέτος δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί. Πρόβλημά τους. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει και γυρίσει από δύσκολες καταστάσεις σε όλη τη σεζόν. Εκεί που δεν τον πιστεύει κανείς, βγάζει τον δυναμισμό και την ποιότητά του και έτσι πήρε το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα ως το πιο σπουδαίο όλων των εποχών με τέσσερις ομάδες να το διεκδικούν, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πανάξια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εστιάζοντας πλέον την προσοχή του στην Ευρώπη και στα ματς με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x