Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να πάρει πολλά ρίσκα στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου!

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου!

Αρχικά τόνισε ότι το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό που κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να έχει το μυαλό του στην επερχόμενη πρώτη αναμέτρησή του με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, προσθέτοντας ότι στον ΠΑΟΚ δεν ξεχωρίζουν κανέναν στόχο και θα τους κυνηγήσουν όλους μέχρι τέλους.

Επιπλέον, χαρακτήρισε ξεχωριστά τα ντέρμπι των «Δικεφάλων», μίλησε για την επιλογή του Λουτσέσκου να αλλάξει την φιλοσοφία του παιχνιδιού του στις πρόσφατες συναντήσεις του με την Ένωση, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ρίσκα ούτε στο αυριανό ματς.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα πλάνα ενδεκάδας που κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός, μεταφέροντας ότι ο Γιόνι Ότο πάει για βασικός, ο Σβαμπ θα είναι ο παρτενέρ του Μεϊτέ στον άξονα, με Μουργκ ή Κωνσταντέλια στο «10», Ζϊβκοβιτς ως δεξί εξτρέμ και Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x