Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το αποψινό ντέρμπι δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να σκεφτεί την Μπριζ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα φανεί ποιοι και πόσο είναι έτοιμοι. Χθες ήταν παράξενη η μέρα με το τροχαίο του Τόμας, με αυτό τον τρόπο. Ευτυχώς δεν έχει κάτι ο ίδιος και είναι στην αποστολή, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί. Υπάρχει μία αμφιβολία τον Ότο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Υπάρχουν κάποια πραγματάκια και θα ξεκαθαρίσουν σήμερα ορισμένα για τον Λουτσέσκου. Πηγαίνει σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, που δεν του επιτρέπει να σκεφτεί τον επόμενο αγώνα, στο Βέλγιο κόντρα την Μπριζ. Κάθε ειδική αναφορά που γίνεται για τα ματς με την ΑΕΚ, την αποφεύγει, δεν θέλει να μεγαλώσει τη σημασία αυτών των αναμετρήσεων», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχουν γίνει συζητήσεις για τον λόγο για τον οποίο δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είναι κακό. Έχει δουλέψει αρκετά το τακτικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που έπαιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Οκτώβριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x