Stoiximan Super League

«Υποχωρώ αν μπει ο Μελισσανίδης»

Η πρωτοβουλία Μελισσανίδη για κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκει μόνο υποστηρικτές. Κι ακόμα κι όσοι έχουν δικά τους σχέδια -όπως ο Γεράσιμος Έρτσος- δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν στην άκρη, αν προχωρήσει

Διατεθειμένος να παραμερίσει εφόσον ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρήσει το πλάνο του για κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε ο Γεράσιμος Έρτσος.

Παρόλο που σε προ ημερών δηλώσεις του είχε εμφανιστεί αποφασισμένος να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, ώστε να διεκδικήσει την προεδρία και να υλοποιήσει το δικό του σχέδιο, ο κατασκευαστής της «σκεπαστής» τόνισε ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που η πρωτοβουλία του πρώην ιδιοκτήτη υλοποιηθεί.

Μιλώντας λοιπόν στη ΝΕΤ, τόνισε πως «δεν θα κατεβάσω ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής εφόσον προχωρήσει το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο».

Εξήγησε, δε, τη συγκεκριμένη πρόθεση, εκφράζοντας την άποψη πως «αν υλοποιηθεί η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του, το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και η ΑΕΚ να αποκτήσει και πάλι το δικό της σπίτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x