Stoiximan Super League

Χαμός με Σαλπιγγίδη!

Νέο «επεισόδιο» ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη! Κάποιοι στα επίσημα της Τούμπας αποδοκίμαζαν έντονα τον διεθνή φορ, ο οποίος «απάντησε» με άσεμνη χειρονομία!

«Φουντώνει» για τα καλά η διαμάχη των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Και σήμερα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού... δόθηκε «σκληρή» συνέχεια! Στα επίσημα της Τούμπας 30-40 φίλοι των Θεσσαλονικέων αποδοκίμαζαν έντονα τον διεθνή φορ κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εντάθηκε η «γιούχα» με την ολοκλήρωση του ματς.

Και κάπου εκεί, ο «Σάλπι» αγανακτισμένος από τις ύβρεις φέρεται να έκανε άσεμνη χειρονομία, υψώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο. Κάτι που προς στιγμήν έφερε μια μίνι αναστάτωση, η οποία άμεσα αποκλιμακώθηκε (προς στιγμήν).

Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι φίλοι του «Δικεφάλου» που με άγριες διαθέσεις πήγαν έξω απ’ τα αποδυτήρια ούτως ώστε να του ζητήσουν το λόγο. Ο Ζήσης Βρύζας βγήκε να τους ηρεμήσει -λέγοντας πως ο Σαλπιγγίδης θα καθυστερήσει λόγω του ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά οι οπαδοί ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν έτσι την υπόθεση.

Εν τέλει, λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός βγήκε έξω -έχοντας ανθρώπους της ΠΑΕ στο πλευρό του- για να μιλήσει με τους εξαγριωμένους οπαδούς, αλλά οι τελευταίοι είχαν φύγει και μένει να φανεί στο εγγύς μέλλον αν θα υπάρξει νέο... σίριαλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x