Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Γεωργίου η ΑΕΚ!

Δεν έχει σημασία πού θα παίζει. Η καινούργια ΑΕΚ θα χτιστεί (και) με «υλικά» πρώτης ποιότητας. Γι’ αυτό κοιτάζει μια απ’ τις… κολώνες του εξαιρετικού οικοδομήματος του ΠΑΣ: Τον Φώτη Γεωργίου.

Ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ως εντελώς προσωρινή κατάσταση τη συμμετοχή στις μικρότερες κατηγορίες είχε αρχίσει να φαίνεται από τις πρώτες μέρες μετά τη δραστηριοποίηση Μελισσανίδη.

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο όμως από τους μεταγραφικούς στόχους της που βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Διότι αν ο Ηλίας Βούρας διαθέτει μεν εξαιρετικές συστάσεις και παρουσιάζεται σαν στόχος ομάδων της Σούπερ Λίγκας -αλλά ως όνομα είναι σχετικά άγνωστο- εκείνο του Φώτη Γεωργίου (που επίσης αρέσει πολύ στην ΑΕΚ) ακούστηκε για τα καλά φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετατράπηκε σε ένα από τα βασικά «εργαλεία» του Γιάννη Χριστόπουλου στην εξαιρετική -ομολογουμένως- ομάδα που έφτιαξε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το γεγονός, δε, ότι μένει ελεύθερος στον τέλος της σεζόν τον έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ λοιπόν, έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του παίκτη. Και με δυνατό «χαρτί» στα χέρια του την «κοσμογονία» που σχεδιάζεται στον σύλλογο, προσπαθεί να κάμψει τους ενδοιασμούς του ν’ αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία.

Πράγμα που φαντάζει λογικό -δεδομένης της ηλικίας του, αλλά και των προτάσεων που σίγουρα μπορεί να βρει στη Σούπερ Λίγκα, μετά από μια χρονιά με 33 συμμετοχές και 3 γκολ (ένα εκ των οποίων στο μοιραίο για την ΑΕΚ παιχνίδι των «Ζωσιμάδων»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x