Europa League

Σωτηρίου, Ζέκα και… έφυγε για τους «32» η Κοπεγχάγη!

Στον όμιλο του θανάτου, σκότωναν οι… δικοί μας! Με τον Σωτηρίου να λύνει τον γόρδιο δεσμό και τον Ζέκα να κάνει τεράστιο παιχνίδι, η Κοπεγχάγη νίκησε 2-0 τη Σέριφ και προκρίθηκε στους «32» του Europa!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τούς Πιέρο Σωτηρίου και Κάρλος Ζέκα, η Κοπεγχάγη επικράτησε 2-0 της Σέριφ, στη Δανία, και σε συνδυασμό -και- με τη νίκη της Λοκομοτίβ Μόσχας στο Ζλιν, με το ίδιο σκορ (0-2), πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» του Europa League, όπως και η ρωσική ομάδα!

Τεράστιο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ήταν, πραγματικά, παντού, ενώ ο Κύπριος επιθετικός ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 56', για το 1-0, με τον Λούφτνερ να «γράφει» το 2-0 τρία λεπτά αργότερα.

Χαμένο πέναλτι στο φινάλε του ματς είχαν οι Μολδαβοί, οι οποίοι, παρότι βρίσκονταν στην κορυφή του ομίλου μέχρι… απόψε, έμειναν εκτός συνέχειας!

Στο άλλο παιχνίδι, η Λοκομοτίβ, όπως προείπαμε, αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Τσέχους, επικράτησε, τελικά, 2-0, με τέρματα στο 70' και στο 75' και είναι και αυτή στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.



Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Λοκομοτίβ 11
Κοπεγχάγη 9
Σέριφ 9
Ζλιν 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x