Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Λέτο

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε ύστερα από τις δηλώσεις του Λέτο για το μέλλον του μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και το νικητήριο γκολ που σημείωσε. Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα.

Μένει στον Παναθηναϊκό ή φεύγει ο Λέτο;

Αρκετή κουβέντα σήκωσαν οι δηλώσεις του Αργεντινού άσου μετά το γκολ που σημείωσε με πέναλτι στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική των play offs, με το οποίο χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι». Όπως και ο τρόπος που πανηγύρισε το τέρμα του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον 31χρονο άσο και αυτός είναι θετικός από την πλευρά του στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, όπως είναι λογικό η κάθε πλευρά επιθυμεί έχει θέσει τους δικούς της όρους. Πιο ξεκάθαρο αναμένεται να γίνει το τοπίο ύστερα από το ματς με τον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική των play offs, που είναι προγραμματισμένο για τις 31 Μαΐου. Τότε θα γίνει κουβέντα του ποδοσφαιριστή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και σύμφωνα με την «πράσινη» δεν πρόκειται να δώσει 150.000 με 200.000 ευρώ ετησίως. Ο παίκτης είχε ζητήσει αρκετά παραπάνω χρήματα σε συζήτηση που έγινε πριν μήνες, αλλά δεν πρόκειται να πάρει το συμβόλαιο που ζήτησε τότε. Αν ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε θα γίνει συζήτηση επί της ουσίας. Διαφορετικά όχι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x