Stoiximan Super League

«Τα είπαν στο τηλέφωνο Σκόκο και Γκαγιάρντο για Ρίβερ»

Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον της Ρίβερ για τον Σκόκο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή. Λίγο μετά την συμφωνία για την πώληση του Ντριούσι στη Ζενίτ, ο Γκαγιάρντο μίλησε με τον «υδραυλικό».

Στο προσκήνιο για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο επανέφεραν δημοσιεύματα από την Αργεντινή την Ρίβερ. Οι «εκατομμυριούχοι» ανακοίνωσαν εμμέσως την συμφωνία τους με την Ζενίτ για την παραχώρηση του Σεμπαστιάν Ντριούσι και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του στην επίθεση.

Το πρώτο όνομα που «έσκασε» είναι αυτό του 32χρονου μεσοεπιθετικού, που δύσκολα θα συνεχίσει στη Νιούελς. Όπως αναφέρουν αρκετές ιστοσελίδες της χώρας ο Σκόκο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρσέλο Γκαγιάρντο και συζήτησαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

inner

Όπως ήταν φυσικό στο twitter επικράτησε πανικός με τους οπαδούς της Ρίβερ και της Νιούελς να έρχονται σε αντιπαράθεση, ενώ μεταξύ άλλων γράφτηκε ότι η τηλεφωνική επαφή των δύο πλευρών πήγε πολύ καλά. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα, έγκυρος δημοσιογράφος, έγραψε πως την ερχόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Σκόκο θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x