Stoiximan Super League

Τα γκρέμισε όλα σε 18 μέρες ο Παναθηναϊκός

Μια χρονιά που άρχισε με προσδοκίες οι οποίες φάνηκε να δικαιώνονται στο γήπεδο, βαίνει προς καταστροφή μέσα σε 18 μέρες για τον Παναθηναϊκό.

Ό,τι έχτιζε από το κατακαλόκαιρο τείνει να γκρεμίσει μέσα σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός. Οι προσδοκίες για κάτι καλό, που μέχρι ενός σημείο δικαιολογούνταν από την απόδοση των «πράσινων» μέσα στις τέσσερις γραμμές, δείχνουν να… διαψεύδονται μέσα σε ένα εφιαλτικό διάστημα 18 ημερών.

Η καταστροφή άρχισε στις 16 Οκτωβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός κλώτσησε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Super League γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ακολούθησε η καλή εμφάνιση και η άδικη ισοπαλία 2-2 με τη Σταντάρ στη Λιέγη, εν συνεχεία το αυτοκαταστροφικό 1-1 στη Βέροια για το πρωτάθλημα και το απογοητευτικό 0-0 με τον Ηρακλή στο Κύπελλο. Η αγχωτική νίκη επί του Γηραιού στη Super League με 2-0 δεν στάθηκε ικανή να δώσει ώθηση, καθώς ακολούθησε η βαριά ήττα με 3-0 από τη Σταντάρ στη Λεωφόρο, που ουσιαστικά βάζει τέλος στις ευρωπαϊκές βλέψεις.

Ταμείο; Δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη σε έξι ματς, με απολογισμό έξι γκολ υπέρ και οκτώ κατά, ο Παναθηναϊκός σχεδόν δεδομένα εκτός Ευρώπης μετά το Δεκέμβριο, σε περιπέτειες στο Κύπελλο και στο -4 στο πρωτάθλημα, με κίνδυνο η απόσταση να μεγαλώσει αν χάσει από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x